Follow Dashboard
TITLE; Gerak Gempur Bermula :3
Saturday, February 2, 2013 | 9:40 AM | 0 comments


Holla peeps!? entry pertama untuk bulan 2...nampaknya permulaan yang bagus untuk ary nie..siapa setuju angkat kaki cagu mu itu..ahakzz..okk nampak tak tajuk entry kat atas 2?? yaa yang itu..mesti korang ingat feera masuk tentera kann kann ho ho ho...mari kita bertempur sekarang..ready goooo... * okk tak betul sikit malam nie * sebenarnya tajuk entry tu bukannya nak bertempur macam tentera kott...nie actually feera rabu depan dekat sekolah de gerak gempur nie haaa...korang tau tak gerak gempur nie pe? gerak gempur nie adalah sejenis kuih kihkihkih...tak de la gurau jerk..tak ada kena mengena dengan yang hidup mahu pun yang daa meniggalkan dunia yang fanaa nie.. * please stop meroyan okk * gerak gempur nie macam persediaan awal untuk menghadapi peperiksaan SPM..tapi soalannya lebih di focuskan untuk form4 punya study laa dan dikira macam rivision..paham tak pe yang feera terangkan?? laa tak paham ke? feera pown tak tau pe yang feera sedang bebel sekarang nie hehehe....alarhh senang cite kalau siapa yang daa lepas 2 kira tau la pe itu binatangnya gerak gempur nie..tapi feera tak tahu laa kann sekolah dekat negeri laen de ke tidakk benda alarh nie semua..tapi rasa rasanya de kot sebab masa feera form3 dulu nak amek PMR de dapat soalan gerak gempur dari negeri laen..ehh tak perasan lakk yang entry nie panjang berjela ^^'..okk la ye feera terpaksa stop sampai di sini dulu...daa malam sangat nie...mata pown daa stim daa nie nak tido..sampai tersengguk sengguk feera di buatnya...





Old things