Follow Dashboard
TITLE; "...MALAYSIA is the WINNER t0night..."
Monday, November 21, 2011 | 11:36 AM | 0 comments

Alalalalalaaa,,,shukernyeeee.....
Hehehe,,s0rry la yerrr terOVER acting lak....Kikikikiki.....

Haaa,,,tuuu dia tuuu dia wajah wira-II kita yang telah mempertahankan pinggat sukan SEA kali ke 6 untuk kita semua wahai rakyat MALAYSIA..Akhirnya HARIMAU berjaya membaham GARUDA dan sekali gus menutup semua mulut penyokong-II INDONESIA yang tak punya adab langsung 2...

Pada permulaannya macam nak tercopot pulak rasanya apabila INDONESIA menjaringkan gol pertamanya oleh GUNAWAN pada minit yang ke15,,,Tapi alhamdulliah akhirnya MALAYSIA berjaya juga menyamakan kedudukan 1 sama yang telah ditanduk oleh ASRA pada minit ke35...Masa 2 aq dengan akak aq siap melonjak-II kesukaan....So funny la kita owang kan kan kan....Huhuhuhu

Yang paling BEST masa penalti 2...Uishhh berdebar-II cek dibuatnya...Mana taknya??2 la yang akan menetukan pemenangnya nanti...Alaaaa 2 tak payah la cakap siapa pemain-II MALAYSIA yang jaringkan...Kowang pown tengok juga kan perlawanannya...So tak payah la aq FLASHBACK balik okkk...

Aq memang salute gilerrr-II la dekat d0wang semua especially for KHAIRUL FAHMI goalkeeper yang pakai jersi no1 kerana cekap menangkap bola walaupun ada la juga gawang gol di bolos oleh pihak lawan....Then untuk ASRA kerana berjaya menyamakan kedudukan seperti mana yang aq tulis 2...Dan semua yang telah melakukan sepakan penalti tadi...THANKS A LOT FOR YOU ALL....

"...SEMEMANGNYA AKU BERBANGGA KERANA DAPAT MENJADI RAKYAT MALAYSIA..."
"...MALAYSIA TUMPAHNYA DARAHKU..."



Alamakk terlupa la pulak...Thanks kepada kelab liga Inggeris LIVERPOOL FC kerana mengucapkan tahniah kepada pasukan kita kerana memenangi SEA GAMES nie...






Old things | New things