Follow Dashboard
TITLE; "...bedekah ayat budark2 post wall status di fb..."
Thursday, December 1, 2011 | 8:00 AM | 0 comments
assalamualaikum..ahlan wasahlan....

oitt lama da tak post entry nie ye sejak 2-3 menjak nie...kihkihkih...
kali nie aq nak buat entry pasal budark2 yang suka post wall dowang punya status kat fesbuk 2 ...entah ape-ii dowang nie...
yang de fesbuk 2 kowang tau-ii jerkk la kan apa yang selalu budark-ii nie post especially budark-ii under age nie kan...
bagi yang tak tak de fesbuk 2 meyh kita rapat-ii sikit,,,kita maen gossip-ii nak tak???hahaha...
okk now kita masuk zon yang lebih serious...cehhh macam serious sangat jerkk bunyinya nie...

aq akan bermula pasal budark yang couple-ii nie...aq memang lemah betul la kalo ada budark yang tengah hangat bercinta pas 2 sikitt-ii nak tulis kat wall dengan ayat yang tergedik-iinya especially kaum perempuan-ii (walaupun aq sendiri perempuan) huhuhu..." i love and miss u sangadd-ii ",," sayangs kamoo ketadd-ii " la...alamak!!!boleh ke sayang ketadd-ii???karang kalau da sesak nafas terus down naya kowang...nie bagi yang tengah bahagia la nie kann kann???...

tapi cuba kalo ada yang gaduh dengan balakk dowang...ada juga yang post kat wall dy untuk cari publisiti murahan dan simpati la kata orang kat teman-ii yang lain kononnya nanti teman-ii turut backup sekali la owang yang post 2...nie la contoh ayat-iinya yang dowang gunakan " issshhh aq sekarang nie tengah gaduh la dengan pakwe aq nie...apa yang aku buat semuanya salah dy sowang jerkk yang betul...geramm betul aq dengan dy nie la...haramm "...hahaha..bedekah jerkk budark-ii nie...

nie baru masih couple-ii...tapi tak tau la kalau da kawen nanti...silap ary bulan pown dowang post kat wall fesbukk juga..." tadi habis semua periuk belanga aq melayang...padan muka suami aq...baru la aq puas...fuhhh "....hahaha...cuba kowang bayangkan suatu hari nanti jadi macam nie??...tak boleh blaaa la siakkk...
haaa..2 la serba sedikit ragam budark-ii kat fesbuk nie...kalau kowang tengok pasti bedekah jerkk...

p/s : sowy to say la okk kalau ada siapa-ii yang terasa pasal nie...aq bukannya apa aq cuma nak ingatkan kowang...kalau macam mana sekalipun kowang ada masalah couple ke apa ke jangan la ceritakan pada khalayak ramai...kowang tahu ke apa pandangan owang pada kowang semua kalo benda yang remeh temeh pown nak cerita??...pandai-ii la okk...
sekian.....

#...peace no war yawww...#


Old things | New things