Follow Dashboard
TITLE; "...result pmr will be out soon..."
Monday, December 12, 2011 | 10:08 AM | 1 comments
Argghhh OMG!!!

Tak lama lagi RESULT PMR da nak keluar da pOwn...macam mana nie :face14:..SERIOUSLY aq takOwt meyh :123:...sudah berbulan bulan RESULT 2 duk terperuk jerkk kat JABATAN PELAJARAN MALAYSIA,,tup tup minggu depan da nak keluar...cuakk gilerr siakk wa cakap lu :face37: ...

Haaa kOwang macam mana lak??takOwt x takOwt x??? :face28:....eleyhh leyy leyy nampak benor nipunye 2:15:...tengOk muka da tau mesti kOwang gugup kan kan kan???x payah nak tipu sangat laa...X denye kOwang xtkOwt...ntah ntah masa amek RESULT berketar ketar lutut 2...da abes sume skru skru dalam lutut 2 tanggal :10:..hakhakhak..

KOwang ada PLAN x kalau da dapat RESULT,,THEN kOwang nak duduk asrama :1:???kalau aq,,aq nak sangat sangat..tapi tengOk RESULT dulu la macam mana lulus ke gagal...kalau lulus aq nak keluar dari skull aq,,tapi??kalau gagal terpaksa la aq duduk kat skull lama aq balik:13:...da la bOsan asyik tengOk Owang yang sama jerr:face63:...huhuhuhu....

Okk la aq da xtau lagi nak tulis apa da...mari la kita berdOa sama sama semOga keputusan yang bakal keluar nanti dapat mencapai apa yang selama nie kita hajati...Aminnn..


Old things | New things