Follow Dashboard
TITLE; love Jung ill woo..wink wink ; )
Sunday, July 29, 2012 | 9:10 PM | 0 comments



#JUNG ILL WOO is really2 handsome korean artist that i have it..


selamat tengah ary sume,,tibe2 jerk perut terasa lapar lak..patut la da pukul 12 lebih rupanya,,daa makan lum???,,,kalo lum meyh laa makan same2..opss?!! lupe lak pose ary nie * malu seyh hehe...okk nevermind,,kowg kenal x siapa JUNG ILL WOO? 2 gambar yang kat atas 2 laa JUNG ILL WOO..ensem kan dy??pasti de yang kenal dan x kenal right??aq pown sebenarnya x bape kenal sangat la artis2 korean nie,,maklum la sebelum nie aq x layan korea event pelakon dowg ke drama dowg ke aq xbape suke sangat ngok,,,pada pendapat aq cite korean nie membosankan...tapi semuanya berubah semasa aq ngok cite korea kat astro prima ary 2,,,urmm cite 49 days...best woo cite 2 rugi sape yang xngok,,,start daripada 2 la aq terus minat nak layan cite2 korea nie,,,hahaha poyo jerk kan aq nie...haa lagi satu aq mula minat artis korea JUNG ILL WOO nie dalam cite 2 la,,,huhu macho giler seyh..dari situ aq da mula jatuh cinta pandang pertama pada dy * cehh ayat xley bla siakk hahah de aq kesah?!! ;) wink wink..kalo la aq dapat pakwe macam JUNG ILL WOO kan best,,,xbosan kalo aq ngok dy jerk ary2 huhuh..jangan jeles tau kalo aq de pakwe macam dy hakhaktuii...mybe buat masa nie cuma JUNG ILL WOO jerk kot yang jadi idola and buah hati korean artis pertama aq ngeee....kowg jangan nak rampas lak JUNG ILL WOO daripada aq tau..wacth out guys hehehe just joking..okk la sampai di sini saje ye topik kite ary nie...no idea to come out just now,,so see soon yaw...







Old things | New things