Follow Dashboard
TITLE; tak tahu nak ungkapkan...
Friday, July 20, 2012 | 10:47 AM | 0 comments



hye...apa khabar sume??!
da lama rasanya x update entry kann,,,naek bersarang da blog aq x terjaga...rindu sangat2 kat kowg sume...kowg rindu aq x??alarh cakap jerk laa kowg x rindu aq kann?okk fine * sentapp kejapp..."kejapp jerk okk" ULANG SUARA "kejapp jerkk"...ari nie aq nak buat entry jiwang sikit kowt hahaha,,jangan marah...aq x tau nak luah kann kat siapa ag,,aty aq sakit sangat asyik terus pendam perasaan ini...okk straight to the point,,aq actually suka kat sowg mamat nie,,biar la aq kenal kan dy sebagai "H" jerk okk... si H nie satu skull ngan aq and satu kelas lagi..kira aq nie jatuh cinta dengan member sendiri laa kann,,,macam kelakar jerkk aq rasa...tapi nak wat cam ne kan cinta punya pasal x kira owg 2 kawan ke pe ke perasaan 2 sume ley wujud,,,manusia la katakan ingin mencintai and dicintai oleh insan yang bergelar lelaki...sudah fitrah semula jadi manusia perempuan hanya untuk lelaki dan lelaki pula hanya untuk wanita betul x??okk kembali kepada asal,,mesti kowg nak tau kann bila masa perasaan aq kat si H itu wujud secara diam,,aq pown x pasti sebenarnya,,mybe first time kiteowg sekelas kowt...tapii yang aq takowt si H nie suka x kat aq??walaupown kiteowg sekelas tapi sebenarnya aq ngan si H x pernah pown tegur each other,,kowg nak tau npe??sebab wujud perasaan nie la aq jadi malu nak tegur and bercakap ngan si H...actually si H nie da de makwe pown,,aq jerk yang x tau malu suka kat owg yang da berpunya..si H selalu citer kat member2 yang rapat ngan aq tentang makwe dy..setiap kali aq dengar dy cerita tibe2 wujud 1 perasaan cemburu dalam diri aq...adakalanya aq tanya diri aq kenapa aq ley jatuh cinta ngan owg yg da de makwe??salah ke wujud perasaan nie dalam diri aq??aq x tau nak wat macam ne ag supaya perasaan nie x pernah wujud event sekali pown dalam hidup aq??aq suka dy,,aq cinta dy tapii macam ne aq nak ungkapkan 2 sume...aq takowt aq bertepuk sebelah tangan,,kowg tau kann tepuk sebelah tangan x akan berbunyi??begitu la juga yang akan terjadi kat aq kalau aq sendiri suke kan dy tapi dy x pernah pown suke kat aq..de la gak setiap kali aq leka dy pernah renung aq tanpa dy tau yang aq sebenarnya nampak pe yang dy lakukan...tapi adakah itu dy juga sebenarnya de aty kat aq n dy pown malu nak ungkapkan perasaan dy 2 kat aq??atau itukah hanya renungan biasa jerkk??ARGHHH!!setiap kali aq pikirkan nie otak aq ley jadi giler di wat nye,,pe yang patut aq wat haa??mybe aq harus buang perasaan nie jauh2 dengan perlahan lahan...YA ALLAH!! tolong la hamba mu nie,,aty aq sakit sangat2 YA ALLAH...kikis kan la perasaan nie supaya pudar ditelan waktu...


#sowy okk kalau entry aq nie panjang berjela...aq bukan nye nak minta simpati ke pe??aq cuma nak luah kan pe yang bersarang dalam hati aq nie,,aq betul2 x tahan simpan sendirian..






Old things | New things